Donacije

Home / Donacije

Donacije

Poštovani,

ukoliko ste voljni pomoći Općoj bolnici Zadar doniranjem financijskih sredstava, proizvoda, usluga ili radova vezano za poboljšanje kvalitete medicinske skrbi na području Zadarske županije, molimo Vas da na adresu Opće bolnice Zadar – Ured ravnatelja pošaljete ispunjeno pismo namjere (u donjem linku) kako bi se donacija mogla realizirati.

Iznimno, zbog većeg broja zahtjeva za novčanim donacijama namijenjenim za suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 donacija se može izvršiti bez prethodno opisane procedure direktnom uplatom na račun Opće bolnice Zadar:

  • IBAN: HR5924020061100879223
  • SWIFT/BIC: ESBCHR22
  • Opis plaćanja: Donacija za borbu protiv COVID-19
  • Model plaćanja: 99
S poštovanjem,

Ravnateljstvo

Izvješća o primljenim donacijama

Liga protiv raka

Liga protiv raka Zadar osnovana je 11. prosinca 1967. godine s ciljem poboljšanja zdravstvenog standarda onkoloških pacijenata u Zadarskoj županiji te edukacije stanovništva o važnosti preventivnih pregleda. Opća bolnica Zadar u suradnji s Ligom za borbu protiv raka Zadar otvorila je podračun na koji se namjenski prikupljaju sredstva potrebna za kupnju aparata za terapiju zračenjem onkoloških pacijenata – “linearnog akceleratora”. Opća bolnica Zadar ne posjeduje navedeni uređaj, te su pacijenti Zadarske županije primorani ovakav tip terapije primati u nekom od četiri KBC-a. Kupnjom ovog uredjaja podigla bi se kvaliteta zivota onkoloških pacijenata, kojima bi se omogućila dostupno liječenje u mjestu stanovanja tj. županiji kojoj gravitiriaju.

U akciji možete sudjelovati uplatom na račun: HR8324020061500064152

ili popunjavanjem pisma namjere u ovu svrhu, te uplatom nakon sklapanja Ugovora o donaciji.

Web stranica: http://ligaprotivrakazadar.hr/

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori