Odjel za opće i pravne poslove

Home / O nama / Nezdravstvene službe i odjeli / Služba pravnih poslova / Odjel za opće i pravne poslove

Odjel za opće i pravne poslove

Odjel za opće i prave poslove obavlja i uređuje poslove iz područja uredskog poslovanja, opće i pravne poslove, upravne i stručne poslove za pripremu i održavanje sjednica upravnih i drugih tijela Bolnice. Sudjeluje u izradi općih i normativnih akata, odluka vezanih uz radno-pravne odnose, kao i ugovora koje Bolnica sklapa s drugim fizičkim i pravnim osobama a također Odjel obavlja poslove za prijavu, analizu i izvještavanje o svim nepravilnostima u poslovanju.

U djelokrugu rada Odjela za opće i pravne poslove je sastavljanje tužbi, odgovora i prigovora na tužbe, ovršnih prijedloga i ostalih podneskaka, dopisa i pismena za sud i nadležna tijela, izrada odluka vezanih za ostvarivanje prava i obveza iz radnog odnosa,  provođenje određenih mjere i radnji u skladu s metodologijom socijalnog rada i pozitivnim zakonskim propisima, a također unutar Odjela koordinira se rad protokola arhive i telefonske centrale.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića. više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori