Anketa iskustva pacijenata o pruženoj zdravstvenoj skrbi

Poštovani,

zadovoljstvo i iskustvo bolesnika zdravstvenom skrbi važan je indikator kvalitete zdravstvene skrbi. U svrhu procjene i poboljšanja kvalitete pružene zdravstvene skrbi pripremili smo anketni upitnik koji propituje Vaše mišljenje, stavove i iskustvo o kvaliteti skrbi koja Vam je pružena tijekom boravka/posjete u OB Zadar. Bili bismo Vam zahvalini da izdvojite malo vremena, te isti ispunite.

Ispunjavanje anketnog upitnika je anonimno i dobrovoljno. Ispunjavanjem potvrđujete svoju suglasnost da se dobiveni rezultati, statistički obrađeni mogu prezentirati u javnosti ili publicirati kako biste s istima bili upoznati.

Ako prihvaćate gore navedeno, molimo pažljivo ispunite anketni upitnik, te označite po jedan od ponuđenih odgovora za svako pitanje koje po Vašem mišljenju najbolje odgovara Vašem iskustvu.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića. više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori