Opća bolnica Zadar dobila novi ultrazvuk s linearnom sondom

Opća bolnica Zadar dobila novi ultrazvuk s linearnom sondom

Opća bolnica Zadar sa zadovoljstvom obavještava svoje pacijente kako je naš Odjel za kliničku radiologiju postao bogatiji za novi dijagnostički ultrazvučni uređaj s linearnom sondom koji spada u  uređaje nasuvremenije generacije koji će svojim karakteristikama uvelike pomoći u ranom otkrivanju karcinoma dojke. Time će naša Bolnica, skupa s nedavno nabavljenim mamografom, a ujedno i prvim takvim u Hrvatskoj, biti najsuvremenije opremljen radiološki odjel čime ćemo zaokružiti dijagnostiku bolesti dojke u Zadarskoj županiji. Ukupna vrijednost nabavljenog ultrazvuka iznosi 261.125,00 kn.

Naglašavamo kako je ultrazvuk nabavljen u sklopu projekta ON TIME čiji je nositelj Zavod za javno zdravstvo Zadar, dok naša Bolnica u istom sudjeluje kao projektni partner , skupa s ZU Institutom za javno zdravlje Crne Gore, ZU Opštom bolnicom „Božo Orlandić“ Bar te Zavodom za javno zdravstvo Županije Zapadno-hercegovačke. Specifični cilj projekta je osnažiti medicinske djelatnike da pružaju kvalitetnije i dostupnije javne zdravstvene usluge za prevenciju, rano otkrivanje i liječenje raka debelog crijeva i dojke, te podizanje svijesti o navedenom što će se zasigurno ovim novim i modernim ultrazvukom i ostvariti.

U nastavku donosimo fotografije

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića. više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori