Informacijski centar Europe Direct Zadar (EDIC Zadar)

Informacijski centar Europe Direct Zadar (EDIC Zadar)

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA dana 26. travnja 2021. godine s početkom u 11 sati u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, u sklopu provedbe projekta „Informacijski centar Europe Direct Zadar (EDIC Zadar)“, organizirala je Dijalog s građanima na temu Zdravstvena Unija.

Dijalog s građanima na temu Zdravstvena Unija jedan je od prvih događanja u sklopu Konferencije o budućnosti Europe koje će se održati u Hrvatskoj. Cilj je na europskoj razini dati građanima veću ulogu u oblikovanju politika i ambicija EU-a, poboljšavajući otpornost Unije na krize, bilo gospodarske ili zdravstvene.

Na događanju su sudjelovali potpredsjednica Europske komisije gđa. Dubravka Šuica, zastupnik u Europskom parlamentu g. Tomislav Sokol, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar Edi Karuc, te zamjenik župana Šime Vicković.

Snimka događanja je dostupna na Facebook stranici  https://www.facebook.com/EdicZadar

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića. više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori