DODJELA GODIŠNJE NAGRADE ZADARSKE ŽUPANIJE ZA 2020. OPĆOJ BOLNICI ZADAR

DODJELA GODIŠNJE NAGRADE ZADARSKE ŽUPANIJE ZA 2020. OPĆOJ BOLNICI ZADAR

Dana 16. travnja 2021. godine Zadarska županija proslavila je svoj 28. rođendan i tom prigodom održana je svečanost uručivanja nagrada i priznanja zaslužnim osobama, tvrtkama i udrugama za 2019. i 2020. godinu.

Opća bolnica Zadar jedna je od dobitnica godišnje nagrade Zadarske županije za 2020. godinu. Navedenom nagradom odano je priznanje svim djelatnicima Opće bolnice Zadar za iznimni doprinos u borbi s pademijom COVID-19.

Pri dodjeli nagrada za 2020. godinu u ime dobitnika zahvalio je ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina koji je rekao:
„ 2020. godina svakako je jedinstvena godina u našim životima. Cijeli se svijet suočio nečim novim, jednom velikom opasnošću s kakvom se do sada nismo susreli. Pojam pandemije većina nas vezuje uz kugu, koleru, velike boginje i španjolsku gripu. Siguran sam da nitko od nas nije mogao ni pomisliti da ćemo se u 21. stoljeću opet boriti s pandemijom neke bolesti. Ali život nas je iznenadio i prisilio na prilagodbu.
Teret smo podnijeli mi u zdravstvenim ustanovama, ali teret su podnijele i sve ostale grane. Kultura je morala zašutjeti, školstvo i znanost preći na online rad, pojedini gospodarski sektori su potpuno stali, drugi se usporili. No život je ipak nastavio teći i u takvim teškim uvjetima neki su ostvarili jako dobre rezultate.
Stoga mi je drago da su vijećnici Županijske skupštine prepoznali trud svih nas i nagradili nas ovim priznanjem. Hvala na tome ne samo u ime Opće bolnice Zadar koju predstavljam, već u ime svih dobitnika. Svi ćemo s ponosom ponijeti ove nagrade u svoje ustanove, udruge, domove jer one za nas ne znače samo priznanje za prošli rad, već veliki poticaj da nastavimo s jednakim žarom, voljom i upornošću obavljati sve svoje poslove, zadaće, aktivnosti i u budućnosti.
Kao liječnik, iskoristit ću prigodu i svima vam poželjeti dobro zdravlje te vas potaknuti da budete odgovorni i cijepite se kako bismo okončali ovu epidemiju i vratili se životu kakav smo nekoć živjeli.“

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića. više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori