OB Zadar nabavila najsuvremeniji uređaj za testiranje na SARS-CoV-2

OB Zadar nabavila najsuvremeniji uređaj za testiranje na SARS-CoV-2

Opća bolnica Zadar nabavila je Odjelu za laboratorijsku djelatnost jedan od najsuvremenijih uređaja za testiranje koje se provodi molekularnom dijagnostikom RT – PCR metodom.

Kupnjom navedenog uređaja omogućena je obrada većeg broja uzoraka na dijagnostičku pretragu SARS-CoV-2 iz uzoraka nazofarinksa i orofarinksa.

Testiranja se provode za pacijente koji zahtijevaju žurnu zdravstvenu skrb, te za pacijente koji se primaju na bolničko liječenje, a kod kojih postoji sumnja na COVID-19.

Osim navedenih ciljanih skupina, a ovisno o slobodnim kapacitetima na navedenom uređaju, OB Zadar je u mogućnosti pružiti i uslugu testiranja na SARS-CoV-2 na osobni zahtjev uz plaćanje kada testiranje nije indicirano od strane ovlaštenog liječnika.

Nalaz testiranja je dostupan unutar 24 – 48 sati.

Cijena usluge testiranja na SARS-CoV-2  iznosi 800,00 kn.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori