Opća bolnica Zadar uvela je sustav identifikacijskih narukvica
Opća bolnica Zadar uvela je sustav identifikacijskih narukvica

Opća bolnica Zadar uvela je sustav identifikacijskih narukvica

Dana 20. srpnja 2020. godine u Općoj bolnici Zadar uveden je sustav sigurnosne provjere identiteta pacijenata primjenom identifikacijskih narukvica. Na temelju identifikacijske narukvice obavlja se sigurnosna potvrda osobnog identiteta pacijenta. Narukvica omogućava bržu i sigurniju identifikaciju pacijenta, osobito kod pacijenata koji dolaze bez pratnje, starijih i dezorijentiranih pacijenata te kod iznimnih hitnih situacija. Svim pacijentima će se pri prijemu na bolničko liječenje izdati identifikacijska narukvica.

Narukvicu će pacijent nositi na ruci tijekom cijelog boravka u Bolnici i koristiti će se pri svim fazama bolničkog liječenja, odnosno pri obavljanju svih dijagnostičkih postupaka, primjeni terapijskih sredstava, prehrani i njezi pacijenata, premještanju pacijenta na drugi odjel, sve do otpusta pacijenta s bolničkog liječenja.

Sustav sigurnosne provjere identiteta pacijenata primjenom identifikacijske narukvica omogućit će jednostavan i brz pristup medicinskoj dokumentaciji i tako olakšati rad medicinskom osoblju. Uz višu razinu sigurnosti pacijenata i efikasniji nadzor dijagnostičko-terapijskih postupaka, Opća bolnica Zadar će značajno povećati kvalitetu zdravstvene zaštite svojim pacijentima.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori