Odjel za patologiju i citologiju nabavio je novi stol za obdukciju

Odjel za patologiju i citologiju nabavio je novi stol za obdukciju

Opća bolnica Zadar nabavila je novi stol za obdukcijsku salu u vrijednosti od 243.750,00 kuna. Sredstva za nabavku stola osigurana su iz minimalnih sredstava za financiranje decentraliziranih funkcija u zdravstvu.

Stol za obdukcijsku salu podesive je visine, što olakšava rad operaterima, te ima vlastitu ventilaciju koja sva štetna isparavanja odvodi izvan sale. Izrađen je od visoko kvalitetnog inox-a otpornog na sva dezinfekcijska sredstva koja se koriste u medicini, te se zbog svoje konstrukcije i izvedbe lako održava i čisti.

Navedeni stol omogućava sigurniji, lakši i ugodniji rad svim djelatnicima te smanjuje cirkulaciju štetnih plinova u prostoru na minimum.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori