Otvorena humanitarn izložbe slika “Umjetnici bolnici ZaDar”

Otvorena humanitarn izložbe slika “Umjetnici bolnici ZaDar”

U petak, 03. srpnja 2020. godine u prizemlju Poliklinike Opće bolnice Zadar otvorena je humanitarna izložba slika i skulptura doniranih od strane zadarskih likovnih umjetnika. Ova izložba nastavak je izložbe koja se nalazila u Gradskoj loži postavljene u organizaciji Narodnog muzeja Zadar, Zadarske županije i Opće bolnice Zadar. Nažalost zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa nije bilo moguće organizirati svečano otvorenje izložbe, no i ovim putem zahvaljujemo na iskazanoj podršci i spremnosti za pomoć svim  umjetnicima čija djela su dio ove izložbe na ovoj hvalevrijednoj akciji.

Na izložbi je postavljeno 40 umjetničkih djela od kojih će sav donirani prihod biti utrošen u svrhu borbe Opće bolnice Zadar protiv posljedica nastalih zbog pandemije uzrokovane SARS CoV-2 virusom, te sprječavanja daljnjeg širenja istog. Najveća iskazana potreba je za medicinskom opremom koja je nužna za liječenje pacijenata oboljelih od teških oblika COVID-19 bolesti.

Izložba će trajati od 03.srpnja do 21.kolovoza, 2020.godine, a zainteresirani mogu pogledati izložbu svakim radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 sati.

Donirana sredstva za kupnju slika mogu se uplatiti putem IBAN-računa Opće bolnice Zadar HR5924020061100879223 (Erste&SteiermärkischeBank) ili na blagajni u prizemlju Poliklinike OB Zadar. Sve dodatne informacije vezane uz izložbu možete dobiti na kontakt broj telefona 023/505 – 274.

Katalog Slika ZaDar

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori