Općoj bolnici Zadar doniran je RTG uređaj „GE Healthcare Optima XR240amx Gen2 Special COVID-19 edition“

Općoj bolnici Zadar doniran je RTG uređaj „GE Healthcare Optima XR240amx Gen2 Special COVID-19 edition“

Opća bolnica Zadar zaprimila je vrijednu donaciju u iznosu od 787.500,00 kn.

Doniran je mobilni RTG uređaj „GE Healthcare Optima XR240amx Gen2 Special COVID-19 edition. Radi se o uređaju najvećeg svjetskog proizvođača radiološke dijagnostičke opreme, koji inkorporira najsuvremeniju digitalnu tehnologiju kao i najnapredniji digitalni detektor na tržištu. Uređaj GE Healthcare Optima 240amx osigurava vrhunski prikaz anatomije pacijenta uz najmanju moguću dozu zračenja. Naprednim tehničkim karakteristikama omogućen je pregled velikog broja pacijenata u danu.

Ovakav mobilni RTG dolazi opremljen baterijom za dugačak neprekinuti rad u otežanim uvjetima. Za pacijente koji boluju od Covid-19 ili su suspektni, ovakav uređaj je nezamjenjiv dijagnostički alat zbog mogućnosti oslikavanja pluća u visokoj rezoluciji.

U ime djelatnika i pacijenata Opće bolnice Zadar, zahvaljujemo Luki Modriću na ovoj vrijednoj donaciji.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori