Posjet ministra zdravstva Općoj bolnici Zadar
Posjet ministra zdravstva Općoj bolnici Zadar
Posjet ministra zdravstva Općoj bolnici Zadar

Posjet ministra zdravstva Općoj bolnici Zadar

Ministar zdravstva Vili Beroš je dana 22. lipnja 2020. posjetio Opću bolnicu Zadar gdje se sastao s članovima Uprave Bolnice i članovima Stožera civilne zaštite Zadarske županije, a povodom novonastale situacije uzrokovane održavanjem teniskog turnira Adria Tour.

Ministar je istaknuo kako je došao dati potporu svim djelatnicima Bolnice i epidemiološkoj službi, jer su oni temelj postupanja u ovakvim situacijama. Pohvalio je brzu reorganizaciju OB Zadar i epidemiološke službe koja je od sinoć zaprimila 600 poziva zabrinutih građana.

Ravnatelj Opće bolnice Zadar Željko Čulina u svom obraćanju medijima kazao je kako se Bolnica vratila na režim koji je imala kroz ožujak, travanj i svibanj. U sklopu poduzetih mjera aktiviran je Odjel COVID 1 koji se nalazi u bivšoj zgradi onkologije, a sve u svrhu zbrinjavanja pacijenata za koje se sumnja da su oboljeli od COVID-19, kao i onih za koje je sumnja potvrđena. Zabranjene su posjete bolesnicima, a što se tiče vađenja krvi navedenu pretragu u Bolnici mogu obaviti hitni pacijenti, trudnice, djeca i onkološki bolesnici.

Zbog epidemioloških razloga djelatnici imaju obvezu koristiti zaštitnu opremu, a kod ulaza u Bolnicu radi se trijaža svih onih koji ulaze u bolnički krug.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori