Projekt “Vaša sigurnost je u našim rukama”

Projekt “Vaša sigurnost je u našim rukama”

Web stranica EU projekta “Vaša sigurnost je u našim rukama” dostupna je u izborniku EU Projekti na naslovnici web stranice OB Zadar.

Cilj projekta je povećanje razine znanja i svijesti o važnosti promocije zdravlja i prevenciji bolesti kroz unaprjeđenje znanja i vještina medicinskih sestara – edukatora iz područja kontrole infekcija. Projekt se financira u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iznosi 980.112,83 kuna i odnosi se na unaprjeđenje znanja i vještina zdravstvenih djelatnika i zaposlenika u promociji zdravlja i prevenciji bolesti. Projektom “Vaša sigurnost je u našim rukama” provodi se edukacija o kontroli infekcija povezanih s bolničkom skrbi koje su značajan javnozdravstveni problem na globalnoj razini, jer utječe na mortalitet i morbiditet bolesnika u bolnicama.

Na navedenoj stranici projekta nalaze se informacije o samom projektu, zanimljivi materijali  dosadašnjih aktivnosti  te edukacijski materijali vezani uz kontrolu infekcija.

Poveznica Vaša sigurnost je u našim rukama

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori