Odjel za kliničku radiologiju OB Zadar dobio novi ultrazvučni aparat

Odjel za kliničku radiologiju OB Zadar dobio novi ultrazvučni aparat

Odjel za kliničku radiologiju Opće bolnice Zadar bogatiji je za ultrazvučni aparat Philips EPIQ 5G ELITE. Sredstva za nabavu aparata osiguralo je Ministarstvo zdravstva. Radi se o novoj generaciji ultrazvučnih aparata koji svojim inteligentnim rješenjima idu ususret zahtjevnoj svakodnevnoj praksi. Svoju primjenu ultrazvučni aparat Philips EPIQ 5G ELITE nalazi u usko specijaliziranim strukama poput radiologije, kardiologije, ginekologije.

Prednost aparata je u specifičnim rješenjima poput elastografije koja pridonose boljoj i točnijoj dijagnozi u ranom otkrivanju bolesti dojke u našoj ustanovi.

Na aparatu se vrše pregledi hitnih bolesnika kao i široki spektar ultrazvučnih dijagnostika (ultrazvuk dojke, doppler krvnih žila, ultrazvuk muskuloskeletalnog sustava itd.)

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori