Predsjednica primila “Zadarsko bijelo srce”

Predsjednica primila “Zadarsko bijelo srce”

 

Dana 4. veljače 2020. godine Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović dodijelila je odlikovanja i priznanja pojedincima, udrugama i ustanovama koji svojim radom pridonose očuvanju hrvatske kulture i identiteta, te razvoju i ugledu Republike Hrvatske. Za izniman doprinos sestrinstvu kao profesiji, te promociji zdravlja na području Republike Hrvatske i u Europi, Redom hrvatskog pletera odlikovana je gospođa Jadranka Brljak, mag.med.techn.

Tom prigodom sadašnja predsjednica Udruge medicinskih sestara i tehničara u Gastroenterologiji i endoskopiji Hrvatske, Marija Zubčić, dipl.med.techn. Predsjednici je uručila kao poseban dar odličje Zadarsko bijelo srce.

 

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori