Naplata parkinga na Poliklinici OB Zadar

Naplata parkinga na Poliklinici OB Zadar

Dana 03. veljače 2020. godine započela je naplata parkinga ispred zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar, na adresi Ljudevita Posavskog 7, 23 000 Zadar.

Za posjetitelje Poliklinike Opće bolnice Zadar, cijena parkinga utvrđuje se u iznosu od 3 kn/sat, za razdoblje od 00:00 do 24:00 sata, dok su prva 2 sata besplatna.

Za vozila osoba s posebnim pravima (osobe s invaliditetom) osigurano je 20 označenih mjesta na parkingu, za koje se isti ne naplaćuje. Pravo na besplatni parking ostvaruje se uz predočenje invalidske iskaznice i priložene parkirališne karte na  Info pultu glavnog ulaza Poliklinike tijekom radnog dana, u vremenu od 07:00 do 15:00 sati.

Za troškove parkinga nastale u vremenu nakon 15:00 sati, kao i u dane vikenda i blagdana, uz priloženu invalidsku iskaznicu i račun za parkirališnu kartu, refundacija se vrši na glavnoj blagajni Opće bolnice Zadar, u prizemlju zgrade Poliklinike, svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori