Škola neurosonologije i liječenja moždanog udara

Home / Vijesti / Škola neurosonologije i liječenja moždanog udara
Škola neurosonologije i liječenja moždanog udara

Škola neurosonologije i liječenja moždanog udara

 

U Zadru se, u hotelu Kolovare, održava 11. Škola neurosonologije i liječenja moždanog udara koju zajednički organiziraju Klinika za neurologiju KBC Zagreb i Odjel neurologije OB Zadar.
Kao i svih proteklih godina, dvadesetak najcjenjenijih svjetskih stručnjaka zajedno s ponajboljim domaćim vaskularnim neurolozima demonstrirat će znanja i vještine pred stotinjak polaznika koji dolaze iz brojnih europskih država, pa čak i s dugih kontinenata. Značaj skupa prepoznali su pokrovitelji među kojima ističemo Ministarstvo zdravstva RH, Europsku neurološku akademiju, Europsko društvo za moždani udar i Europsko neurosonološko društvo.
Ovaj važan događaj za hrvatsku neurologiju odražava se uz veliku pomoć i gostoljubivost Grada Zadra.

Program možete pogledati na

https://neurosonoinzadar.org

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori