22. Ljetna akademija s tečajevima namjenjenima stručnjacima u razvojnoj rehabilitaciji

22. Ljetna akademija s tečajevima namjenjenima stručnjacima u razvojnoj rehabilitaciji

U organizaciji Akademije za razvojnu rehabilitaciju, Sveučilišta u Zadru i Opće bolnice Zadar, od 26. kolovoza do 30. kolovoza 2019. godine održati će se 22. Ljetna akademija s tečajevima namjenjenima stručnjacima u razvojnoj rehabilitaciji. Ljetna akademija se po drugi put organizira u Zadru na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru, a ovogodišnji tečajevi su:

  • “Procjena kvalitete spontanih pokreta”
  • “Europska klasifikacija cerebralne paralize – SCPE”
  • “Blago neuromotorno odstupanje (neurološki pregledi po Hempelovoj i Touwenu)”

Stručna usavršavanja 22. Ljetne akademije namijenjena su liječnicima, specijalistima pedijatrije i užeg područja dječje neurologije, specijalistima fizijatrije i medicinske rehabilitacije, specijalistima obiteljske medicine i specijalizantima navedenih struka, medicinskim sestrama, radnim terapeutima, fizioterapeutima, psiholozima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima, odgojiteljima, učiteljima i roditeljima.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori