Opća bolnica Zadar prva bolnica u Hrvatskoj u kojoj je uspješno implemetiran Centralni upravljački sustav

Opća bolnica Zadar prva bolnica u Hrvatskoj u kojoj je uspješno implemetiran Centralni upravljački sustav

U Općoj bolnici Zadar 15. srpnja 2019. godine uspješno je izvršena primopredaja zadnje dvije faze implementacije Centralnog upravljačkog sustava (CUS) – podizanje fiksnih i fleksibilnih izvještaja. Primopredaji su uz ravnateljstvo bolnice prisustvovali predstavnici Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavod za zdravstveno osiguranje i predstavnici isporučitelja – Ericsson Nikola Tesla.

Održana je prezentacija sadržaja modula izvještavanja nad podacima koji su pripremljeni od strane Opće bolnice Zadar u prethodnim fazama projekta.

Izvještajni modul Centralnog upravljačkog sustava omogućuje Ministarstvu, HZZO-u, bolnicama i Zavodima za javno zdravstvo pregled svih podataka relevantnh za funkcioniranje ustanove te usporedbu s drugim ustanovama iste kategorije. Također omogućuje korisnicima izradu fleksibilnih izvještaja nad podacima koji se šalju u HZZO putem modula za fakturiranje.

Opća bolnica Zadar je prva bolnica u Hrvatskoj koja je u cijelosti implementirala sve faze CUS projekta.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori