POSJET DELEGACIJE MEDICINSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U SPLITU

POSJET DELEGACIJE MEDICINSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U SPLITU

Dana 15. srpnja 2019. godine s početkom u 11:30 u Uredu ravnatelja održan je sastanak s predstavnicima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu na temu međusobne suradnje dviju ustanova.

Sa strane Medicinskog fakulteta nazočili su: prof.dr.sc. Zoran Đogaš, dekan, prof. dr. sc. Mirna Saraga – Babić, prodekanica za znanost, prof. dr. sc. Ante Tonkić, prodekan za nastavu, izv. prof. dr. sc. Katarina Vukojević, prodekanica studija Dentalna medicina, prof. dr. sc. Darko Modun, prodekan studija Farmacija, doc. dr. sc. Joško Božić, prodekan studija Medicina na engleskom jeziku, izv. prof. dr. sc. Renata Pecotić, predsjednica Povjerenstva za nastavu i dr. sc. Marijan Saraga, redoviti profesor u trajnom zvanju.

Ispred Opće bolnice Zadar sastanku su nazočili: Željko Čulina, dr.med., ravnatelj, Neven Birkić, dr.med., pomoćnik ravnatelja za kvalitetu, doc.dr.sc. Dario Nakić, dr.med., pročelnik Službe za interne bolesti, prof.dr.sc. Boris Dželalija, dr.med., Odjel za infektologiju, prof.dr.sc. Suzana Konjevoda, dr.med., voditelj Odjela za oftalmologiju, dr.sc. Tomislav Sorić, dr.med., voditelj Odjela za urologiju i mr. Jakov Mihanović, voditelj Poliklinike Službe za kirurgiju.

Sudionici su raspravljali o prostornim i kadrovskim mogućnostima Opće bolnice Zadar koja bi djelovala kao nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Daljna suradnja moguća je i na području poslijediplomskog doktorskog studija za liječnike zaposlenike Bolnice.

Na kraju sastanka ravnatelj Željko Čulina, dr.med. upoznao je prisutne s izazovima u svakodnevnom radu s kojima se ustanova svakodnevno susreće, od kojih je nedostatak liječničkog kadra prepreka koju posebno naglašava.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori