Privremena regulacija prometa i zabrana parkiranja unutar bolničkog kruga

Privremena regulacija prometa i zabrana parkiranja unutar bolničkog kruga

Od dana 10. lipnja (ponedjeljak) na snagu stupa privremena regulacija prometa i zabrana parkiranja unutar bolničkog kruga za sva vozila (osim hitnih medicinskih službi). Uvođenje navedenih mjera zabrane nužno je zbog početka radova na Rušenju postojeće zgrade i izgradnji zgrade Dnevnih bolnica Odjela za pulmologiju, onkologiju, infektologiju i dermatologiju, te adaptaciji dnevne bolnice Službe za kirurgiju Opće bolnice Zadar.

Prema preporukama i naputcima Izvođača i Koordinatora zaštite na radu tijekom građenja, a u skladu s Pravilnikom o zaštiti na radu na privremenim gradilištima (NN 48/2018) u svrhu ispunjenja uvjeta o mjerama sigurnosti i zaštite uvode se sljedeća ograničenja:

  • Zatvara se pristup liftu između zgrade Zaraznog i Kotlovnice (pristup će biti omogućen oko zgrade Kotlovnice)
  • Zatvara se prolaz ispred zgrade Zaraznog (sa sjeverne strane ambulanta Hitnog prijema)
  • Zatvara se prolaz između zgrade Interne i zgrade Centralnog laboratorija (prema Predavaonici)
  • Zatvara se prolaz između Bolničke kuhinje i zgrade Patologije
  • Zatvara se sjeverno-istočni ulaz (sa ulice Nikole Šubića Zrinskog) i uvodi se zabrana pristupa i parkiranja vozila na prostoru iza Patologije

Mole se svi djelatnici Opće bolnice Zadar da za vrijeme izvođenja radova svoja vozila ostavljaju izvan bolničkog kruga i omoguće slobodan pristup Izvođaču radova. Sva vozila koja ne poštuju navedene mjere biti će uklonjena od strane Službe za premještanje vozila o trošku vlasnika, odnosno korisnika vozila.

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori