Posebna ponuda Erste banke za zaposlenike OB Zadar

Posebna ponuda Erste banke s pogodnostima za djelatnike Opće bolnice Zadar sadrži mogućnost ugovaranja Diners kartice bez plaćanja članarine za vrijeme zaposlenja u Općoj bolnici Zadar, ugovaranje kredita po posebnim uvjetima i ostale pogodnosti Erste tekućeg računa.

  • Posebna ponuda Erste banke za zaposlenike Opće bolnice Zadar sa svim pogodnostima prebacivanja tekućeg računa u Erste banku i posebnih uvjeta za ugovaranje kredita te potrebnim informacijama i kontakt podacima naših savjetnika gdje svatko može individualno dogovoriti sastanak za sebe.
  • Letak koji sadrži pogodnosti za Diners karticu bez plaćanja članarine za vrijeme zaposlenja u Općoj bolnici te svim uputama, uz pristupnicu i dokumentima koje treba dostaviti.
  • Letak za jednostavno ONLINE popunjavanje zahtjeva za izdavanje Diners kartice bez dolaska u banku ili slanja pristupnica i dokumentacije poštom.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori