Dnevna bolnica Odjela za hematologiju započela s radom u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar

Dnevna bolnica Odjela za hematologiju započela s radom u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar

Sa osobitim zadovoljstvom ovim putem Vas obavještavamo da je primanjem prvih hematoloških pacijenata dana 02.07.2018. godine započela s radom Dnevna bolnica Odjela za hematologiju u novim prostorima Poliklinike Opće bolnice Zadar.

Dnevna bolnica hematologije preseljena je iz prostora zgrade „Nova interna“ u nove prostore na trećem katu zgrade koji su u potpunosti usklađeni s Pravilnikom o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti.

Sve novosti vezano za preseljenja odjela i rad u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar nastojati ćemo pravovremeno objavljivati u rubrici novosti, te ažurirati podatke na podstranici „Opremanje i stavljanje u funkciju zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar – rubrika Projekti.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.<br><br> više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori