Odjel za onkologiju – Onkološke ordinacije i Dnevna bolnica Odjela za onkologiju i nuklearnu medicinu započeli su  s radom u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar

Odjel za onkologiju – Onkološke ordinacije i Dnevna bolnica Odjela za onkologiju i nuklearnu medicinu započeli su s radom u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar

Sa osobitim zadovoljstvom ovim putem Vas obavještavamo kao je nakon oko 28 godina od početka izgradnje i 31 godinu od prvih projekata primanjem prvih pacijenata dana 02. srpnja 2018. godine na Odjel za onkologiju (Onkološke ordinacije i Dnevna bolnica) Poliklinika Opće bolnice Zadar službeno započela s radom.

Odjel onkologije preselio se iz neadekvatnih prostora Zgrade ATD-a i onkološkog u nove prostore na trećem katu koji su u potpunosti usklađeni s Pravilnik o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti.

Preseljeni su:

  • Onkološka ambulanta
  • Ambulanta za dijagnostiku bolesti štitnjače
  • Ambulanta za izotopnu dijagnostiku
  • Dnevna bolnica – kemoterapijska ambulanta

Preseljenje ovog Odjela, a i predstojećih polikliničkih djelatnosti u nove i suvremene prostore predstavlja veliki iskorak u kvaliteti i zalog za budućnost zadarskog zdravstva, a sve u skladu s temeljnim načelima zdravstvenog sustava odnosno dostupnosti, pravodobnosti, učinkovitosti i kvaliteti pružanja zdravstvene zaštite svim pacijentima.

Sve novosti vezano za preseljenja odjela i rad u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar nastojati ćemo pravovremeno objavljivati u rubrici novosti, te ažurirati podatke na podstranici „Opremanje i stavljanje u funkciju zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar – rubrika Projekti.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori