Jubilarni 10. tečaj trajne edukacije o dijagnostici i liječenju cerebrovaskularnih bolesti

Home / Događanja / Jubilarni 10. tečaj trajne edukacije o dijagnostici i liječenju cerebrovaskularnih bolesti
Jubilarni 10. tečaj trajne edukacije o dijagnostici i liječenju cerebrovaskularnih bolesti

Jubilarni 10. tečaj trajne edukacije o dijagnostici i liječenju cerebrovaskularnih bolesti

 

Poštovani,

ponosni smo što možemo i ove godine deseti put za redom pozvati Vas da od 20. do 22. rujna ove godine u Zadru, u Hotelu Kolovare (Bože Peričića 14; „ Dvorana Kolovare “), prisustvujete Tečaju trajne edukacije o dijagnostici i liječenju cerebrovaskularnih bolesti.

Napredak terapijskih i dijagnostičkih metoda u liječenju moždanih udara tijekom zadnjih desetak godina učinio je ovo područje neurologije izuzetno dinamičnim. Brza primjena terapije, precizno određivanje uzroka moždanog udara te fokusirana prevencija orijentirana na bolesnike s povišenim rizikom mijenjaju tradicionalna shvaćanja o moždanom udaru kao neizlječivoj bolesti.

I ove godine, Odjel Neurologije OB Zadar u suradnji s Katedrom i Klinikom za Neurologiju KBC Zagreb, prihvatio je biti domaćin i organizator skupa, na kojem će svoja znanja i iskustva iznijeti najeminentniji svjetski i hrvatski stručnjaci iz tog područja, a uz neurologe biti će prisutni endovaskularni kirurzi, radiolozi te kardiolozi.
Naš dugogodišnj angažman kvalitetu i razinu ovoga skupa prepoznala je ove godine i EAN (European Academy of Neurology) koji su uz ESO (European Stroke Organisation) i ESNCH (European Society of Neurosonology and Cerebral Hemodynamics) ovogodišnji pokrovitelji.

Detaljne informacije doznajte na www.neurosonoinzadar.org

 

S poštovanjem,

Članovi kolegija Odjela za neurologiju Opće bolnice Zadar

 

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori