Privremena regulacija prometa i pristupa zgradi

Privremena regulacija prometa i pristupa zgradi

Pristup vozilima zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar privremenom se regulacijom prometa ostvaruje iz Ulice Nikole Šubića Zrinskog.

Pješački pristup moguć je iz Ulice Katarine Zrinske, Ulice Ljudevita Posavskog i Ulice Nikole Šubića Zrinskog, te alternativno preko spojnog mosta koristeći lift iz kruga Opće bolnice Zadar – nasuprot zgrade Odjela za infektologiju.

Namjena korištenja spojnog mosta kao alternativnog pristupa Poliklinici Opće bolnice Zadar uspostava je komunikacije s zgradom prvenstveno za teško pokretne pacijente koji su se zatekli u krugu bolnice, hitne slučajeve i djelatnike.

Ostali pacijenti, kojima nije neophodno korištenje ove privremene veze spojnog mosta, preporučuje se glavni ulaz u zgradu Poliklinike Opće bolnice Zadar ispred koje je osiguran parking na dvije etaže sa ukupno 200 parkirnih mjesta.

 

Nastavkom pregledavanja naših stranica pretpostavit ćemo da se slažete s prihvaćanjem kolačića.

više informacija

Opća bolnica Zadar koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti na stranici. Nastavkom pregleda naših stranica slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenje stranica OBZ-a klikni na dugme "Slažem se".

Zatvori